Voorbeeld Artikel 1

DMFK bvba is een nichespeler op het vlak van uitbesteding van onderhoud en op het vlak van metaalverwerking.

Bij uitbesteding van onderhoud hebben we ons de afgelopen jaren toegespitst op het hogere segment van de techniek : het oplossen van storingen (ter beschikking stellen van storingstechniekers) en het  versterken van de ploeg van onze klanten met elektro-mechaniekers.  Of het nu gaat over het opvangen van tijdelijke productiepieken of langdurige afwezigheid door ziekte : we stellen graag onze gedreven, professionele techniekers ter beschikking van jullie, onze klanten.

Wat metaalverwerking betreft : in onze eigen werkplaats hebben we tekenaars, draaier-freezers en lassers waardoor onze klanten een mechanisch probleem in zijn geheel bij ons kunnen neerleggen. Maakt even niet uit of het over het afdraaien van een as gaat of over het ontwerp en productie van een machine waar hydraulica en elektronica een grote rol in spelen: DMFK stelt zich op als toeleverancier die graag zijn stuk van de oplossing op zich neemt.

 

Bij onze dagelijkse werking laten we ons graag leiden door een aantal simpele waarden :

  • Klantgerichtheid : dit hoeft geen betoog. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen.
  • Professionalisme : DMFK werkt enkel met de beste mensen in hun categorie. Intern en extern (mensen die we ter beschikking stellen van onze klanten)
  • Transparantie : goede rekeningen maken goede vrienden. Het is aan ons om u duidelijk mee te geven wat u van ons mag verwachten en dat dan nadien ook te leveren.
  • Flexibiliteit : u geeft aan wat er dient te gebeuren en onze mensen brengen dat voor elkaar met het nodige respect voor uw organisatie en de manier waarop die draait

Het succes van DMFK staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. We maken er dan ook een erezaak van met de beste mensen te werken.

Veel meer woorden hoeven we niet : probeer ons uit en u zal zien wat we hiermee bedoelen.